Найціннішим для підопічних відділення соціальної допомоги вдома територіального центру завжди залишається піклування та увага. Особливо гостро самотні люди відчувають потребу у теплому слові та дружніх обіймах на свята. Тому територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ізюмської міської ради з радістю прийняв запропоновану благодійну допомогу від підприємця нашого міста Верещаки Віталія та його друзів, щоб привітати наших підопічних – учасників війни з прийдешнім святом Перемоги.

Відвідавши разом з благодійниками стареньких вкотре підкреслили цінність їхнього пройденого життєвого шляху для громади та виказали співчуття  щодо пережитих ними страждань і випробувань війни. Наголосили на важливості їхнього сьогоднішнього гідного життя не тільки для тих, хто опікується та дбає про них, а й для будь-якого мешканця нашої громади, серце якого не скам’яніло в перипетіях швидкоплинного сучасного життя, не спотворилось ідолами матеріальних благ. ФОТОЗВІТ ЗАХОДУ

Ця зустріч наповнила всіх світлом та добром, подарувала нашим підопічним святковий настрій, віру у людяність та надію на альтруістичність вчинків оточуючих.

Дякуємо небайдужим мешканцям нашої громади та

вітаємо усіх зі святом Перемоги!